Σημαντική ανακοίνωση για τον προγραμματισμό των προπονήσεων:

 

1. Όλες οι ομαδικές προπονήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται στην παραλία. Από αύριο 9 Ιουνίου θα έχουν την δυνατότητα και παιδιά κάτω των 4 ετών να προπονηθούν στην παραλία (Πάντοτε με την συνοδεία ενός ενήλικα).   Πιστεύουμε ότι οι προπονήσεις στην παραλία, προσφέρουν στα παιδιά την δυνατότητα να γυμναστούν, να παίξουν και να διασκεδάσουν, τηρώντας τους κανόνες και αποστάσεις ασφαλείας αλλά αποφεύγοντας τους αυστηρούς περιορισμούς, τα όχι και τα μη που θα έπρεπε να εφαρμοστούν κατά την διάρκεια της προπόνησης σε κλειστό χώρο.

Τόπος διεξαγωγής: St Raphael beach

Ημέρες και ώρες: Τρίτη 6-7 και Παρασκευή 5-6 ή 6-7 για παιδιά άνω των 6 ετών (Μέγιστος αριθμός συμμετοχής 9 άτομα)

                             Τρίτη 5-6 για παιδιά  2-5 χρονών με την συνοδεία γονέων (Μέγιστος αριθμός συμμετοχής 9 άτομα μαζί με τους γονείς)

 

2. Ο κλειστός μας χώρος θα χρησιμοποιείται μόνο για ΑΤΟΜΙΚΕΣ προπονήσεις. Προσφέροντας ατομική προπόνηση, το παιδί σας θα μπορεί να κινηθεί στο χώρο ελεύθερα και να χρησιμοποιεί όλα τα όργανα γυμναστικής χωρίς κανένα περιορισμό, αφού η απολύμανση του χώρου και των οργάνων θα γίνεται πριν και μετά την προπόνηση του (Ισχύει και για αδελφάκια που θέλουν να προπονηθούν την ίδια ώρα). 

 

3. Όλες οι προπονήσεις γίνονται με προγραμματισμένα ραντεβού και η πληρωμή γίνεται ανά μάθημα. 10 ευρώ ανά άτομο για τις ομαδικές προπονήσεις και 40 ευρώ ανά μάθημα για τις ατομικές (σε περίπτωση που 2 ή 3 αδελφάκια προπονούνται μόνα τους την ίδια ώρα η τιμή είναι 40 ευρώ για όλους).

 

4. Όσα παιδάκια έχουν πληρωμένο τον Μάρτιο μπορούν είτε να συμμετέχουν δωρεάν σε 3 προπονήσεις στην παραλία είτε σε 1 ατομική προπόνηση στον κλειστό μας χώρο πληρώνοντας μόνο 10 ευρώ αντί το ποσό των 40 ευρώ. Η αναπλήρωση των μαθημάτων ισχύει  μέχρι και τις 30 Ιουνίου του 2020 και δεν θα γίνονται δωρεάν μαθήματα μετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία. Προγραμματίστε έγκαιρα τις προπονήσεις σας. 

 

5. Η καλοκαιρινή πρωινή απασχόληση δεν έχει προγραμματιστεί ακόμη και ίσως να μην πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι.  Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινώσουμε μετά τις 24 Ιουνίου. Πιθανή ημερομηνία έναρξης Δευτέρα 29 Ιουνίου. 

 

6. Οι εγγραφές για Σεπτέμβρη έχουν ήδη ξεκινήσει και όλα τα παιδιά θα πρέπει να επιβεβαιώσουν τις θέσεις τους. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ στείλτε μήνυμα ή καλεστε στο 99310576.